O nama

Kakav smo poslodavac?

Poslodavac smo koji gradi kulturu povjerenja, strasti, izvrsnosti, kreativnosti i usmjerenosti na zadovoljstvo potrošača.

Inovativnost, poduzetnost i želja za pobjedom ključne su vrijednosti Podravke, ugrađene u svaki njezin poslovni proces. Novi proizvodi, obrazovni programi, dobra suradnja s partnerima, konstantan ekonomski rast te širenje međunarodne tržišne mreže samo su neki od dokaza koji potkrepljuju tu tvrdnju.

Poštovanje i povjerenje njeguju se u domeni međuljudskih odnosa, a timski rad temeljen na iskrenom dijalogu i transparentnosti u radu potiče se i podržava u svakom radnom zadatku i okruženju jer čini čvrstu osnovu kontinuiranog napretka.

Podravka je mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju "kao kod kuće", ali i mjesto gdje mogu doprinositi rastu i razvoju kompanije, a mi prepoznajemo i nagrađujemo pojedince koji dodatni trud ulažu u posao na inspirativan, učinkovit i profesionalan način.

podravka-izvrsnost

Naša najveća vrijednost

Ljudi su naša najveća vrijednost, a uspjeh temeljimo na kreativnim, dinamičnim i stručnim zaposlenicima koji svojim znanjem, motivacijom i entuzijazmom čine ključ uspjeha Podravke.

Cijenimo timski rad, poštovanje i povjerenje, potičemo izvrsnost i usmjerenost na rezultat, a zauzvrat nudimo poslovne izazove, dinamično radno okruženje i mogućnost za profesionalni te osobni rast i razvoj svakog zaposlenika. Podravka osigurava svojim zaposlenicima mogućnost individualnoga i timskog ostvarivanja svih potencijala, a menadžment vidi mogućnost ostvarivanja poslovnih ciljeva kompanije upravo pružanjem potpore takvim stremljenjima.

Ključnu ulogu pridajemo zaposlenicima koji zahvaljujući svojim znanjima i vještinama mogu učiniti kompaniju prepoznatljivom među konkurencijom i uspješnijom na tržištu. Želja nam je da naši zaposlenici u potpunosti ostvare svoje potencijale, kontinuirano uče i usavršavaju se te novostečenim znanjima i vještinama pridonose razvoju kompanije. Znanje i sposobnost najcjenjenija su imovina kompanije danas.

podravka-kreativnost

Otvorene prijave

Ako želite ostaviti svoje podatke u našoj bazi kandidata molimo ispunite obrazac za prijavu

Otvoreni natječaji

Specijalist za razvoj ljudskih resursa

Koprivnica 12.06.2024.

Kontakt

Adresa

Ulica Ante Starčevića 32

48000 Koprivnica

Telefon

Gdje se nalazimo