Već ste se registrirali?
HR EN DE
 

Online testiranja i intervjui kandidata za posao

Informacije o kandidatu. Prije razgovora za posao.

Prvi put u Hrvatskoj - sve na jednom mjestu!


Inovativno i brzo

Inovativna usluga online testiranja i intervjuiranja kandidata iz njihovog doma; s laptopa, tableta ili pametnih telefona!

U samo nekoliko klikova

Testirajte i intervjuirajte kandidate za posao. Pošaljite im pozivnice za testiranje e-mailom, a rezultate, video intervjue i životopise pogledajte kad god vam to odgovara.

Usluga dostupna svima.

Sustav funkcionira na svim popularnim pretraživačima, na svim računalima, tabletima i pametnim telefonima

Gubite puno vremena na kandidate koji nisu za vas?

Klasičnim načinom puno vremena potroši se na dogovor sastanka s kanidatima, na sami razgovor, koji i u slučaju nedekvatnosti ipak treba portrajati neko vrijeme (zbog reputacije firme!), te na eventualno slanje odbijenica. U nekim slučajevima kandidatima treba platiti i putne troškove dolaska na intervju.

Selekcija.hr rješenje:

Prije razgovora s kandidatima saznajte što više informacija o njima i samim tim donesite što kvalitetniju odluku. Predselekcijskim testiranjem možete doći do informacija o savjesnosti u radu, sposobnosti učenja novih radnih zadataka, načinu funkcioniranja u stresnim okolnostima, radu u timu, usmjerenosti za radne zadatke...

U nekoliko klikova odaberite testove i pitanja za video intervjue te pošaljite pozivnice kandidatima za online testiranja i intervjue. Potrebne su vam samo e-mail adrese kandidata i nekoliko sekundi za slanje stotina pozivnica.

Ne možete privući kvalitetne, a već zaposlene kandidate?

Kvalitetni kandidati zbog zaposlenosti ili diskrecije ne dolaze na testiranja i intervjue. Osim toga, često se događa i osipanje kandidata zbog predugog selekcijskog postupka.

Selekcija.hr rješenje:

Kvalitetne kandidate možete aktivirati testiranjem i intervjuiranjem iz njihovog doma, da to nitko ne zna, u vrijeme koje njima najviše odgovara. S pristupnim podacima koji im stižu e-mailom kandidati jednostavno pristupaju vlastitom korisničkom profilu gdje ih očekuju testovi za rješavanje i pitanja za snimanje video odgovora.

Nakon testiranja automatizirani sustav nudi obrađene i pregledne rezultate, video snimke i životopise kandidata za posao - sve na jednom mjestu.

Često vam nedostaju bilješke i procjene kandidata?

Podaci o kandidatima obično se nalaze u e-mailovima, na papirnatim bilješkama ili na različitim medijima kod jedne ili više osoba zaduženih za intervjue, a to može frustrirati jer informacije o kandidatima postaju teže dostupne.}

Selekcija.hr rješenje:

Unutar Selekcija.hr sustava možete na jednom mjestu pregledati rezultate testova, video odgovore, bilješke, životopise i ocjene svih prethodno testiranih kandidata. U jednom kliku možete dobiti individualnu ili grupnu excel tablicu sa svim podacima o kandidatima.

Integrirani pretraživač lako i jednostavno pronalazi skupine ili kandidate po ključnim riječima kojih se sjećate s intervjua ili nekim drugim kriterijima pretraživanja.

Sučelje za poslodavce


Pregledno su prikazane skupine testiranja sa svim bitnim informacijama o kandidatima: životopisima, rezultatima testiranja, video intervjuima, vašim komentarima i ocjenama te poslanim porukama; od poziva na intervjue do zahvala kandidatima koji nisu zaposleni.

  

Sučelje za kandidate


Svaki kandidat e-mailom dobiva pristupne podatke za ulazak u korisničko sučelje u kojem ga očekuju testovi i pitanja odabrani od strane poslodavca te mogućnost unosa i ostalih važnijih informacija o sebi. Unosom podataka kandidati automatski kreiraju i životopis, a ako nemaju vremena, mogu uploadati i gotovi životopis kojeg imaju otprije.

  

testovi


Možete izabrati jednu od unaprijed pripremljenih skupina testova koju ćete poslati kandidatima u cilju provjere savjesnosti, kooperativnosti, brzine shvaćanja, dinamičnosti, otpornosti na stres, i sl.

  

Intervjui


S popisa pitanja možete odabrati nekoliko pitanja, dodati neka svoja, poslati pozivnice i jednostavno očekivati video odgovore kandidata. A za "intervju uživo" sustav automatski predlaže najsmislenija pitanja sukladno rezultatima testiranja uz koja možete trajno upisati i pohraniti odgovore i bilješke.