Već ste se registrirali?
HR EN DE
 • Selekcija.hr tim psihologa uspješno prepoznaje naše potrebe i dovodi kompetentne kandidate koji svojim radom stvaraju dodatnu vrijednost našoj radnoj organizaciji. Njihova inovativna metoda i korištenje online sustava za selekciju omogućuje nam da proces selekcije obavimo puno brže od očekivanog, a da u isto vrijeme ne propustimo niti jednog kvalitetnog kandidata. I nakon gotovo 10 godina suradnje i dalje nas uspijevaju impresionirati brzinom odrađenog posla i spremnošću da se zapute u bilo koji grad u regiji kako bi zadovoljili naše potrebe za radnicima.

  Ivan Krišto

  vlasnik Seles grupe

 • Suradnja DIV grupe, odnosno Brodosplita i Selekcije.hr traje još od 2013. godine kada se Brodosplit našao na novom početku i kada je zahtijevao promjene. Tada je Selekcija.hr bila naš pouzdan poslovni partner. Za njih možemo reći samo riječi hvale. Za nas su vrlo brzo i efikasno napravili posao unutarnje procjene radnika i restrukturiranja kako bi nastavili uspješno poslovanje naše firme. Naša suradnje se uspješno nastavila i nakon toga. Najam njihovog softvera za online selekciju i video intervjue omogućuje nam da brzo i jednostavno odaberemo kandidate i zaposlimo kvalitetne ljude koji su nužni za razvoj naše radne organizacije.

  Anita Brekalo

  voditeljica ljudskih resursa DIV grupe

 • Od početka naše suradnje iz 2013.god. s punim povjerenjem koristimo njihove usluge selekcije i ponekad edukacije. Dokazali su nam se kroz svoju radišnost, sposobnost prepoznavanja ključnih kvaliteta kandidata i odabira ljudi. Izrazito je dojmljiv njihov sustav za online testiranje i intervjuiranje kandidata za zaposlenje u kojem lako i na intuitivan način upravljamo svim informacijama o kandidatu; od životopisa i testova do davanja ocjena i pisanja komentara.

  Helena Budiša

  direktorica UHY HB EKONOM

 • Psiholozi iz tima Selekcija.hr u stanju su prepoznati osobine kandidata koje su ključne za daljnji razvoj i održavanje stabilnosti firme. U nama su stvorili osjećaj povjerenja, želju za daljnjom suradnjom i postali naš stabilan partner u razvoju ljudskih potencijala. Osim toga, naša suradnja nije stala samo na odabiru kandidata za zaposlenje. Anonimna procjena zadovoljstva poslom, anketiranje djelatnika o uvjetima rada te međusobne procjene djelatnika putem interneta, omogućile su nam da lakše utvrdimo prostor za rast i razvoj svih nas unutar naše tvrtke. U konačnici, dio njihovih psihologa organizira nam i edukacije za prodajno osoblje s kojima smo zadovoljni i mi i djelatnici u prodaji. Sa selekcija.hr surađujemo već 4 godine, postali su sastavni dio našeg tima i to će i ostati.

  Mario Jakovina

  direktor Purex d.o.o.

 • Selekcija.hr pokazala se stabilnim partnerom u ključnim trenucima za našu agenciju. Kada je bilo potrebno brzo djelovati, zaposliti nove ljude i unaprijediti rad ljudskih potencijala, kroz kvalitetnu suradnju s timom stručnjaka Selekcija.hr ostvarili smo sve definirane ciljeve. Nadalje, svojim inovativnim sustavom online anketiranja, od procjene zadovoljstva poslom do procjene uvjeta rada, otkrili su nam mjesta za dodatna unapređenja poslovanja i reorganizaciju rada koja su nam bila od vitalnog značaja. Njihov sustav za online testiranje i anketiranje oduševio nas je pa ga toplo preporučujemo svim drugim poslodavcima. Vjerujemo u stručnost i inovativnost ovog malog tima te se veselimo nastavku suradnje s njima.

  Ilija Jukić

  vlasnik Connecto Mare d.o.o.

 • U postupku selekcije kandidata u turizmu izrazito je važna pravovremena reakcija i upotreba adekvatnih metoda odabira za različite skupine. Selekcija.hr nam je svojom izvanrednom kombinacijom kompetencija iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, osobito onih psihologijskih, te informacijske tehnologije, omogućila brz i kvalitetan selekcijski postupak kod fizički dislociranih kandidata.

  Prijateljski tim Selekcija.hr uvijek je dostupan za sve naše upite, a suradnja s njima istovremeno opuštena i profesionalna.

  Sandra Čanić

  Human Resources Manager, Radisson Blu Resort