Već ste se registrirali?
HR EN DE
 

Online ispitivanja organizacijske klime i kulture

na uzorku svih ili dijela zaposlenika tvrtke

Prvi put u Hrvatskoj - sve na jednom mjestu!


Inovativno i brzo

U svrhu brze procjene organizacijske klime i kulture ili samo u cilju otkrivanja potencijalnih zvijezda putem međusobnih procjena radnika, poslodavci mogu odabrati 3 ili više anketa koje zaposlenici rješavaju iz svoga doma.

Anonimno

Zaposlenici slučajnim odabirom dobivaju pristupne podatke (elektronskim putem ili u papirnatom obliku) za sustav koji im garantira anonimnost pri rješavanju.

Korisno

Korist od ove metode je izrazito velika zbog upoznavanja s mišljenjem djelatnika koje poslodavci rijetko doznaju bez modifikacija ili "filtriranja".

Zanima vas što zaposlenici misle, a nedostaje vam vremena i načina da to istražite?

Puno se vremena gubi na razgovore ili pismeno anketiranje zaposlenika, posebice u velikim tvrtkama s dislociranim poslovnim jedinicama.

Selekcija.hr rješenje

Online anketama možete doći do brzog uvida i povratnih informacija od vaših zaposlenika. U nekoliko klikova možete odabrati ankete koje želite provesti ili sami upisati pitanja za ankete.

Riješite problem neiskrenih odgovora zaposlenika zbog sumnje u anonimnost anketiranja!

Kada zaposlenici popunjavaju ankete često sumnjaju u anonimnost odgovora pa su neiskreni i uglavnom daju bolje ocjene od onoga što stvarno misle.

Selekcija.hr rješenje

Zaposlenici će odgovarati iskreno samo ako znaju da su njihovi odgovori anonimni i ako im se jamči povjerljivost. Selekcija.hr im upravo to garantira kroz online anketiranje i pristupne podatke koji se generiraju i šalju slučajnim odabirom putem e-maila. Zaposlenici također mogu i klasično "izvlačiti" kuvertirane pristupne podatke koje sustav automatski priprema za ispis u papirnatom obliku. I na kraju svega, zaposlenici odgovore upisuju iz udobnosti svoga doma gdje su dodatno zaštićeni i bez straha od upadica kolega ili nadređenih osoba.

Sučelje za poslodavce


Imate dvije opcije:
a) možete izabrati gotove ankete koje želite provesti (anonimni uvjeti rada, međusobna procjena zaposlenika, upitnik zadovoljstva poslom ili organizacijska odanost) ili
b) možete sami upisati pitanja i odrediti način odgovaranja za vlastitu anketu.


  

Sučelje za djelatnike-anketirane


Zaposlenici pristupaju rješavanju anketa tako što u Selekcija.hr sustavu unose pristupne podatke koje su dobili putem e-mail adrese. Ispunjavanje anketa odvija se brzo, u jednostavnom i intuitivnom sustavu, a rezultati se pohranjuju i poslodavcima prikazuju u obliku sažetaka odgovora svih zaposlenika.